Theatershow ‘De cirkel van Akkoord’

Na het succes van de theatershow Summertime(zomer 2012) stonden wij op 7 en 8 maart 2015 in Het Musiater in Zevenaar op de planken met een nieuwe show.

blogKoor, band en individuele leden hebben ieder hun eigen klankkleur en vormen samen de ‘klankkleurencirkel’ die Popkoor Akkoord is. Omdat de cirkel tevens symbool staat voor verbondenheid en koor, band, dirigent en bandleider met elkaar verbonden zijn door hun liefde voor de muziek, kreeg deze theatershow de toepasselijke titel De cirkel van Akkoord.

In deze show, waarin popmuziek uit de jaren zestig tot nu centraal stond, kwamen alle kleuren waarover Popkoor Akkoord beschikt aan bod. Zo was er ruimte voor grootse, indrukwekkende nummers, uitgevoerd door het hele koor zoals Somebody to Love van Queen, en voor sfeervolle, vrolijke, harmonieuze of stevige popsongs – van onder andere Billy Joel, Adele, BLØF en Metallica – die in verschillende samenstellingen werden gezongen. Ben je benieuwd naar het volledige programma? De online versie van het programmaboekje vind je hier.

Via ons weblog hebben we iedereen op de hoogte gehouden van onze belevenissen, vorderingen, hoogte- en (soms ook) dieptepunten onderweg naar de première. Een uitgebreid verslag met foto- en videomateriaal vind je daar ook.

‘De cirkel van Akkoord’ werd mede mogelijk gemaakt door donaties van sponsoren,

en de Vrienden van Akkoord en door subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 cultuurfonds

Productie: ‘De cirkel van Akkoord’ | Uitgevoerd door: Popkoor Akkoord & band  | Locatie: Het Musiater, Zevenaar |Data:  7  en 8 maart 2015 | Dirigent: Belinda Kamps | Bandleider: Feico van Soest | Regisseur: Erik van der Zee.

Top