Ga naar de inhoud

Korenfestival Culemburg

Op zondag 23 juni staan wij op het Korenfestival ‘Buiten Gewoon Zingen’ in Culemborg. De 10e editie van dit festival wordt gevierd op Werk aan het Spoel en jij kunt het meevieren! Maak een rondje langs de 3 verschillende podia… Lees verder »Korenfestival Culemburg

Beleef De Bredelaar Elst

Op 25 mei treden wij op tijdens het evenement ‘Beleef De Bredelaar’ in Elst. Je kunt ons zien en horen om 12.00 uur en om 13.00 uur. Het belooft een gezellige dag te worden, tot dan!

Stemgroepfoto’s

Zo nu en dan is het tijd om onze stemgroepfoto’s te updaten. Dat hebben we deze maand maar weer eens gedaan. Onze PR-commissie heeft er een leuke collage van gemaakt.

Showtime

Show 2025

Onze volgende grote show staat gepland voor het weekend van 14, 15 en 16 november 2025. Dat lijkt nog een eind weg, maar de ervaring leert dat het sneller november 2025 is dan je denkt. We zijn in ieder geval… Lees verder »Show 2025

Nieuwe website

Het bestuur en de PR-commissie zijn hard aan de slag met het opzetten van de nieuwe website. Het streven is om de nieuwe site volgende maand online te laten gaan.

Stamppottenbuffet

Het nieuwe kalenderjaar zijn wij gestart met een heerlijk stamppottenbuffet. Onze activiteitencommissie heeft ervoor gezorgd dat er grote keuze was en er is heerlijk gesmuld. 

Winterfestijn Elst

Op woensdagavond 20 december stonden we bij het Winterfestijn in Elst op de planken. Tijd voor ons jaarlijkse feestje! Volgend jaar weer?