Jubileum

Dit jaar bestaat Popkoor Akkoord 40 jaar! Een jubileum dat we graag samen vieren.

Daarom organiseren we dit jaar op 18 en 19 mei samen met Park Bredelaar het Steekfestival Lingezegen. Het streekfestival wordt voor de derde keer georganiseerd op een unieke plek vlakbij Elst en Bemmel. Maar dit jaar wordt het wel heel bijzonder,  want Popkoor Akkoord is medeorganisator. Dat betekent dat er naast de traditionele streekmarkt , een uitgebreid cultureel programma is.

Open podium

Op zaterdag is er tussen 16.00 – 22.00 uur een open podium. Iedereen die zijn  of haar talenten op het gebied van zang, muziek, theater, toneel of andere culturele activiteiten wil laten zien of horen is welkom.

Lijkt dit jou wel iets? Meld je dan aan door een mail te sturen naar streekfestivalcultuur@hotmail.com.

Cultureel programma

Op zondag is er van 12.00 – 18.00 uur een streekmarkt. En terwijl je geniet van alle heerlijke lekkernijen, kun je bij de verschillende podia ook genieten van een leuk en divers cultureel programma.

Popkoor Akkoord zal zondagmiddag ook een optreden verzorgen. Tijdens ons optreden zingen we een aantal nieuwe nummers maar ook nummers uit het repertoire dat we afgelopen 40 jaar hebben gezongen. Vast staat nu al dat het swingen wordt deze middag!

Voor deze middag zoeken we nog koren, muzikanten, theatergroepen en andere gezelschappen uit de regio die op de verschillende podia in het park een optreden willen verzorgen. Iedereen die belangstelling heeft om hieraan deel te nemen, kan een mail sturen naar streekfestivalcultuur@hotmail.com. Laat weten wat je graag wil doen en wij nemen contact met je op.

We gaan er een leuk afwisselend programma van maken waar iedereen van kan genieten.

Uitgebreide informatie over het festival vind je ook op de website http://parkbredelaar.nl/streekfestival/

Top