Alvast in winterse sferen

Het is pas september, maar toch kan het gebeuren dat je kerstmuziek hoort als je op woensdagavond langs basisschool Stap voor Stap in Elst loopt. De herfst is begonnen en de dagen worden korter. Dat betekent dat Kerst snel dichterbij komt. Daarom zijn we bij Popkoor Akkoord al druk bezig met ons kerstrepertoire. Vorig jaar hadden we de volledige focus op onze theatershow ‘Hoezo helden?’ en was er geen tijd om nieuwe kerstnummers in te studeren. Maar dit jaar hebben we een aantal leuke kerstnummers toegevoegd aan ons repertoire. Ben je benieuwd naar de nummers en wil je ons tijdens Kerst horen zingen? Noteer dan woensdag 19 december alvast in je agenda. Dan treden we weer op tijdens het gezellige Winterfestijn Overbetuwe bij de ijsbaan in Elst. We vinden het leuk als je komt luisteren.

 

You must be logged in to post a comment.

Top