Fijne feestdagen en een prachtig 2018

Een bijzonder jaar, dat bijna geheel in het teken stond van onze theatershow ‘Hoezo helden?’, is bijna voorbij.

Uitverkocht

We hebben intensief gerepeteerd, ontzettend veel plezier gehad, maar ook veel verdriet. Gedurende het jaar verzorgden we minder kleine optredens dan gebruikelijk, omdat veel van onze tijd in de voorbereidingen van onze theaterconcerten ging zitten. Op 25 en 26 november was het dan eindelijk zover en stonden we met ‘Hoezo helden?’ in een uitverkocht Posttheater.

Optredens

Op 14 december mochten we optreden bij Omroep Gelderland voor de uitzending van Gelderland Helpt die op 17 december te zien was. Op woensdag 20 december zijn we nog een keer te beluisteren en doen we onze theatershow nog eens dunnetjes over tijdens het Winterfestijn in Elst.

Open repetitie

Ben jij tenor, sopraan of bas en wil je graag bij ons komen zingen? Dan ben jij van harte welkom tijdens onze open repetitie om 19.45 uur op 10 januari 2018 in basisschool Stap voor Stap in Elst. Wil je erbij zijn, meld je dan even per e-mail aan.

Wij pauzeren even en zien je graag terug (als publiek of als nieuw lid) in 2018.

You must be logged in to post a comment.

Top