Wij tellen af naar de première

Het aftellen tot de première van ‘Hoezo helden?’ is begonnen. Wij kunnen bijna niet meer wachten.

De decorstukken zijn zo goed als af, de kostuums ook, het lichtplan ligt klaar, de programmaboekjes hoeven alleen nog maar gedrukt te worden, onze incredible, fabulous, victorious, courageous en fantastic helden zitten al helemaal in hun rol, de techniek is voorbereid en het Posttheater verwacht ons.

Afgelopen weekend hebben we in ‘De Heytinkhorst‘ met de band, regisseur Marijke en dirigent Belinda gerepeteerd totdat we alle nummers én de volgorde konden dromen. We hebben niet alleen heel hard  gewerkt, afgelopen zaterdag en zondag, maar ook ontzettend veel gelachen, gepraat, gedanst en genoten.

We zijn er klaar voor om ons publiek te verrassen, verbazen, ontroeren en laten lachen. Ben je benieuwd naar waar wij zo hard en met zo veel plezier aan gewerkt hebben, de afgelopen jaren? Bestel dan nog snel toegangskaarten via popkoorakkoord@hotmail.com. Beide voorstellingen zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!

You must be logged in to post a comment.

Top