Het was geweldig!

We zijn er nog een beetje beduusd van: wat was ‘Hoezo helden?’ geweldig! Op zaterdagavond en zondagmiddag mochten we voor een uitverkochte zaal laten zien waar we bijna twee jaar lang met zo veel plezier aan gewerkt hebben.

Het weekend van 25 en 26 november 2017 stond voor de koor- en bandleden, de dirigent, de regisseur, technici, vele vrijwilligers en medewerkers van het Posttheater geheel in het teken van onze theatershow. Van de generale repetitie op vrijdagavond tot en met het laatste applaus op zondag hebben we genoten.

De door Marcel van den Berg tijdens de generale repetitie gemaakte foto’s laten zien met hoeveel enthousiasme we aan ons ‘heldenweekend’ begonnen. Dat we dat gevoel hebben vastgehouden, zal te zien zijn op de videobeelden die we later via ons YouTube-kanaal zullen vrijgeven.

We willen op deze plek nogmaals het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Vrienden van Akkoord, de sponsors, het Posttheater en de vele vrijwilligers, kortom iedereen die ‘Hoezo helden?’ mogelijk gemaakt heeft, heel hartelijk bedanken. Onze dank gaat ook uit naar het publiek; wat was het een feest om voor jullie te mogen optreden.

Ben je benieuwd naar hoe het voelt om aan zo’n fantastische theatershow mee te werken, lees dan wat ‘Courageous’ Christien daarover op haar weblog schrijft.

 

Wil jij dat ook, met zo’n gave club mensen op een podium staan, ervaren hoe het is om samen zoiets moois neer te zetten? Noteer dan alvast woensdag 10 januari 2018 in je agenda. Dan zijn sopranen, tenoren en bassen van harte welkom tijdens onze open repetitie van 19.45 tot 22.00 uur in basisschool Stap voor Stap in Elst. Stuur ons wel even een mailtje om te laten weten dat je komt. 

You must be logged in to post a comment.

Top