Bijna uitverkocht!

De première van ‘Hoezo helden?’ is over minder dan een week en beide voorstellingen zijn bijna uitverkocht!

Spektakel

Heb jij kaarten voor de zaterdagavond of de zondagmiddag? Dan kun jij je verheugen op een paar onvergetelijke uren in het Posttheater. Je zult genieten van een muzikaal spektakel van en voor super- en antihelden, vedettes, uitblinkers en helden op sokken.

Verrassingen

Wij zullen je verbazen, ontroeren en laten lachen en hebben enkele spectaculaire verrassingen voor je in petto. Zoals je misschien weet, zijn wij geen koor dat met bladmuziek voor de neus en keurig in het gelid zingt. Bereid je maar vast voor op addertjes onder het gras, verkeerde benen en onverwachte hoeken.

Bijna geen kaarten meer

Voor beide voorstellingen zijn in totaal nog een kleine 20 entreebewijzen beschikbaar. Heb jij nog geen kaarten, maar wil je ‘Hoezo helden?’ voor geen goud missen? Neem dan snel contact op met een van de leden of stuur nu een mail naar popkoorakkoord@hotmail.com.

 

 

You must be logged in to post a comment.

Top