Nog (maar) een kleine maand!

Over exact 25 dagen is het zover: de première van ‘Hoezo helden?‘, onze theatershow vol superhelden, redders, uitblinkers, vedettes, prima donna’s, antihelden én helden op sokken.

Al ruim een jaar zijn we bezig met de voorbereidingen. Maar sinds september zijn we helemaal in de ban van dit theaterconcert. De verschillende commissies houden zich onder meer bezig met  bedenken, timmeren, pimpen, schilderen, cateren, werven, ontwerpen, schrijven, filmen, monteren en printen. Natuurlijk repeteren we ook intensief. Komend weekend* zelfs zowel op zaterdag als op zondag.

 

Al die voorbereidingen zijn nodig om van ‘Hoezo helden?’ een indrukwekkend spektakel te maken. Ons publiek en wijzelf verwachten niets minder dan dat. En over publiek gesproken: met de kaartverkoop gaat het (meer dan) goed. We zijn bijna uitverkocht. Wil je deze theatershow niet missen, wees er dan snel bij!

 

 

 

* Benieuwd naar wat we in het repetitieweekend gedaan hebben? Volgende week vind je o.a. op deze website een vlog én een blog.

 

You must be logged in to post a comment.

Top