Celebration en Broadway Tonight – zingen in november

November belooft voor Popkoor Akkoord een bijzonder drukke en extra muzikale maand  te worden. We zijn maar liefst drie keer te horen en te zien tijdens avondvullende optredens in Nijmegen en Oosterbeek.

naamloosCelebration in Nijmegen

Onze extra muzikale maand november begint op zaterdag de vijfde, in de Jan Massinkhal in Nijmegen. We treden dan op met de malletband van de Nijmeegse Postharmonie tijdens Celebration 2016, een ‘spectaculair samenkomen van muziek, zang en dans’, zoals op de website van dit evenement te lezen is.

Ook onze collega’s van Popkoor Multivox en Popkoor o|two|six werken aan dit evenement mee, net als dansers en diverse percussiegroepen. De volledige lijst van deelnemers vind je eveneens op de website. De presentatie van dit spektakel is in handen van niemand minder dan Jochem van Gelder. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Je reserveert ze hier.

 

Broadway Tonight in Oosterbeek

Een paar weken later brengt muziekvereniging Jubal Broadway naar Oosterbeek. En ook aan Broadway Tonight verlenen wij maar wat graag onze medewerking. ‘Musical in concert’ luidt de ondertitel, maar we gaan natuurlijk nog niet verklappen welke musicalsongs er op het programma staan. We kunnen je wel alvast vertellen dat we ons tijdens de repetities enorm verheugen op al het moois dat er op vrijdag 18 en zaterdag 19 november te horen zal zijn in Oosterbeek. Ook voor Broadway Tonight kun je online kaarten bestellen.

 

broadway-tonight

 

We zien jou graag op ZATERDAG 5 NOVEMBER in Nijmegen en/of op VRIJDAG 18/ZATERDAG 19 NOVEMBER in Oosterbeek!

 

 

You must be logged in to post a comment.

Top