Proeven (en nog meer proeven)

Na de zomervakantie starten de repetities voor onze nieuwe theatershow. We beginnen dan met een compleet nieuw repertoire en dat is goed nieuws voor hoge sopranen, bassen en tenoren die nog geen lid zijn, maar wel graag in november 2017 met ons in het Posttheater willen staan.  

Word je na de zomervakantie lid, dan hoef je niet eerst allerlei ‘oude’ nummers in te studeren, maar kun je meteen met ons beginnen aan ‘nieuw werk’. We gaan hier natuurlijk niet verklappen welke ontroerende, opzwepende, vrolijke of gewoon mooie songs er op de playlist voor ons nieuwe theaterconcert staan. Maar we kunnen je wel vertellen dat ze stuk voor stuk de moeite meer dan waard zijn. Lijkt het jou geweldig om het publiek in het Posttheater straks te verrassen, ontroeren, verbazen en een fantastische avond te bezorgen, dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken.

Nog voor de vakantie sfeer komen proeven? Dat kan! Twee keer zelfs.

Je bent welkom tijdens onze laatste repetitie voor de zomerstop op woensdag 13 juli aanstaande in Elst. (Laat je ons wel even weten dat je wilt komen kijken en luisteren, zodat we je kunnen verwelkomen?)

We sluiten het seizoen af met een optreden tijdens Arnhem Proeft, op vrijdag 15 juli 2016, vanaf 19.30 uur in het Musispark. Kun je komende woensdag niet, dan zien we je graag vrijdagavond en wie weet, na de zomervakantie, als hoge sopraan, bas of tenor bij Popkoor Akkoord!

You must be logged in to post a comment.

Top