Serenade voor een jarige

Spontane acties, daar houden we van! Afgelopen woensdag was een van onze trouwe Vrienden (tevens moeder van koorlid Jolanda) jarig. Haar dochter had het bestuur weken geleden al gevraagd of het mogelijk was om haar te verrassen met een miniconcert. En zo kregen we dus te horen dat de repetitie van woensdag er iets anders uit zou gaan gezien dan gebruikelijk.

We verplaatsten ons van de repetitieruimte in De Oldenburg naar de even verderop gelegen woning van de jarige. We belden aan en begonnen onmiddellijk ‘Lang zal ze leven’ te zingen – wat onze ‘technici’ de gelegenheid gaf de geluidsinstallatie gebruiksklaar te maken. Daarna zongen we met het (bijna) voltallige koor twee nummers, waarna de mannen alleen het prachtige ‘She’s always a woman to me’ door de Drielse straat lieten klinken.

Niet alleen de jarige genoot met volle teugen van deze serenade. Dirigent en koorleden deden exact hetzelfde. Spontane acties (zoals deze), daar houden we bij Akkoord wel van!

2016-05-301

 

PS Houd jij ook van spontane acties, zing je graag én ben je een man?

Dan ben je van harte welkom om nog voor de zomervakantie sfeer te komen proeven tijdens een woensdagavondrepetitie.

 

You must be logged in to post a comment.

Top