Mannen die topprestaties willen leveren

Wie ons een beetje kent, weet dat wij altijd topprestaties (willen) leveren. In november 2017 staan we met een nieuwe theatershow in het Arnhemse Posttheater. We zijn ons daar nu al op aan het voorbereiden. Maar we kunnen nog wel extra mannenstemmen gebruiken!

Veel mannen gaan liever sporten dan zingen. Maar wie een avond gezongen heeft, heeft longen, hart, buik-, rug- en ademhalingsspieren getraind  en daarmee een sportieve work-out achter de rug. Zingen zorgt voor een goede conditie. En die heb je als zanger bij Akkoord ook nodig. Zo staan we volgend jaar in één weekend twee keer met een avondvullende voorstelling in het theater. Dat moet je wel kunnen volhouden.

Zingen levert niet alleen een betere conditie op. Het werkt ook stressverlagend, zorgt voor een geluksgevoel en geeft een boost aan het immuunsysteem. Jiri, al 25 jaar tenor bij Akkoord zegt: “Na een avond repeteren voel ik me weer helemaal opgeladen. En daar komt nog bij dat er niets mooiers bestaat dan met Akkoord topprestaties leveren.”

En om dat te kunnen blijven doen (topprestaties leveren, dus) zoeken we jonge, iets minder jonge, oudere, grote, kleine, dikke, slanke of magere BASSEN, BARITONS en TENOREN die willen presteren. Houd jij wel van (sportieve) uitdagingen, dan ben je van harte welkom tijdens een repetitie.

We willen wel graag van tevoren weten dat je komt

dus meld je per e-mail aan voor zo’n muzikale (en sportieve) work-out*.

Je vindt onze contactgegevens hier.

SportAkkoord01

 

* We verwachten je natuurlijk niet op de repetitie met ballen, rackets, ski’s, honkbalknuppels en gewichten. Tijdens onze ‘work-outs’ zijn onze lijven en stemmen de belangrijkste (en meestal enige) sportattributen.  

You must be logged in to post a comment.

Top