Laat je stem horen voor Akkoord

De leden van Popkoor Akkoord laten letterlijk hun stemmen horen. Particuliere leden van Rabobank Oost Betuwe kunnen dat binnenkort ook, maar dan in figuurlijke zin.

rabo clubkas campagne 2016

Op 16 maart 2016 gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. Ben jij lid van Rabobank Oost Betuwe, dan kun je tussen 16 en 30 maart jouw stem uitbrengen op de club van jouw voorkeur. Stemmen kost jou niets en levert de club van jouw keuze een geldbedrag op.

Mede dankzij het Cultuurfonds, verschillende sponsoren, de Vrienden van Akkoord én de Rabobank Clubkas Campagne konden we in 2015 diverse optredens verzorgen, met als hoogtepunt onze theatershow ‘De cirkel van Akkoord’. Hier kun je zien hoe en waar we vorig jaar zoal onze stemmen hebben laten klinken.

Ook 2016 belooft weer een geweldig ‘Akkoordjaar’ te worden, met optredens op korenfestivals in Doetinchem en Culemborg en tijdens Celebration 2 in Nijmegen. En net als vorig jaar is elk financieel steuntje in de rug meer dan welkom.

 

Laat jij tussen 16 en 30 maart jouw stem voor Popkoor Akkoord horen via

http://rabobank.nl/oostbetuwe?

Alvast hartelijk dank!

 

rabobank-logo

 

Ben je klant van Rabobank Oost Betuwe, maar nog geen lid? Het lidmaatschap is gratis en kent geen verplichtingen. Hier lees je daar meer over en kun je meteen lid worden.  Doe je dat laatste vóór 1 maart, dan wordt ook jouw stem voor Akkoord tussen 16 en 30 maart gehoord!

 

 

* * *

 

Eind april werd bekendgemaakt dat Popkoor Akkoord is uitgeroepen tot winnaar van de promotiecampagne. Naast het geld dat de Rabobankleden die op ons gestemd hebben (waarvoor dank) voor ons ingezameld hebben, ontvingen we nog eens € 100,00 extra. Rabobank Oost Betuwe: hartelijk dank!

publiekscampagne

You must be logged in to post a comment.

Top