Popkoren Contest Arnhem Top2000 – 2015

Op 27 december deden we voor de derde achtereenvolgende keer mee aan de Arnhem Top2000 Popkoren Contest in Luxor Live.

Wat is het toch elke keer weer een feest om op een podium te staan voor een enthousiast publiek.

akkoord popkoren contest 2015

Na ons optreden (waarmee we uiteraard hoopten een geweldige indruk op de jury gemaakt te hebben) bleven we nog een poosje luisteren naar de optredens van enkele andere koren. Een ding was ons duidelijk: de ‘concurrentie’ was groot!

Om even na enen vertrokken we richting station, waar ons tweede miniconcert gepland stond. Om kwart voor twee trapten we af met ‘Built to last’. Menig treinreiziger voegde zich bij ons publiek om te genieten. Na ‘Une Belle Histoire’ en ‘With Or Without You’ eindigden we met ‘Uptown Funk’. Het gloednieuwe stationsdak ging eraf en toen we klaar waren werd er: ‘We want more!’ geroepen door velen. Een journalist van De Gelderlander – die blijkbaar onder onze toehoorders was – schreef er de volgende dag dit over:

Popkoor Akkoord (…) maakte diepe indruk met hun optreden in de hal van het nieuwe Arnhem Centraal. Het publiek scandeerde om ‘meer’.

Tijdens de prijsuitreiking in Luxor Live bleek dat het optreden van The New Voices uit Zevenaar de jury het meest kon bekoren en zo ging de bokaal ook dit jaar naar Zevenaar. Hoewel we niet gewonnen hebben, hebben we intens genoten van het samen zingen in Luxor Live én op het station. Het was een fantastische manier om 2015 af te sluiten. Onze voorzitter schreef op Facebook:

Wat fantastisch dat ik al zoveel jaren mag horen bij deze club mensen vol passie, betrokkenheid en humor. Ik hoop voor 2016 op nog veel van deze mooie momenten samen.

akkoord maakt indruk

You must be logged in to post a comment.

Top