optreden, optreden, optreden, reizen en optreden

Tot het eind van het jaar hebben we een overvolle agenda (hoewel die wat ons betreft nooit té vol kan zijn).

Zo zijn we gevraagd op 27 november een aantal nummers te zingen tijdens de jaarlijkse herdenkingsavond van het crematorium in Dieren. Nu leent niet ons hele repertoire zich voor zo’n bijzondere gelegenheid, maar er zitten voldoende stemmige en passende nummers tussen. Een aantal daarvan zullen we tijdens die besloten avond dan ook ten gehore brengen.

Al in september zijn we begonnen met het ‘afstoffen’ van ons kerstrepertoire, dat we in december twee keer zullen laten horen.

Voor het weekend van 12 en 13 december reist een groot deel van Akkoord af naar België, waar we niet alleen gaan genieten van de Gentse Winterfeesten, maar er ook zullen optreden!  We beloven nu alvast een verslag (met foto’s) van onze Vlaamse (Ak)koor(d)reis.

Na terugkomst uit Gent blijven we nog even in winterse sferen, want op woensdag 16 december staat er een optreden gepland tijdens het Winterfestijn Overbetuwe in Elst. Ook daar brengen we verschillende kerstklassiekers, maar bijvoorbeeld ook het onterecht onbekendere ‘Christmas Was A Friend Of Mine’ van Fay Lovsky.

winterfestijn overbetuwe

We sluiten het muzikale jaar op zondag 27 december af zoals we dat sinds 2013 doen: door deelname aan de Arnhemse Top2000 Popkorencontest. Omdat het programma op dit moment nog niet helemaal bekend is, daarover later meer.

Top2000_Arnhem

Wellicht tot ziens tijdens een/meer van onze eindejaarsoptredens! 

Zie jij dat ook wel zitten, zo’n overvolle zangagenda en ben je sopraan, bas of tenor?

Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend een keer sfeer proeven tijdens een van onze repetitieavonden. 

You must be logged in to post a comment.

Top