De Gelderlander: “Akkoord legt de lat hoog”

Vorige week gaven twee van onze leden een interview aan een journalist van De Gelderlander. Waar het over ging? Over ‘De cirkel van Akkoord’, uiteraard! We werden gefotografeerd tijdens de repetitie en afgelopen vrijdag verscheen het artikel in de krant.

 

de gelderlanderEen paar citaten uit het artikel:

“Op de lijst van de komende theatershow staan nummers variërend van Queen tot Metallica. Het geeft aan hoe veelzijdig Popkoor uit de gemeente Overbetuwe is.”

 

“Tijdens een krachtmeting in Arnhem in het kader van Top 2000 eindigden ze van de zestien koren op de vierde plaats. Dat betekent dat het koor een hoge kwaliteit kent. Dat is […] zeker de verdienste van dirigente Belinda Kamps, die de lat hoog legt en met bezieling voor de groep staat.”

 

“Aan de choreografie wordt veel aandacht besteed. Dat gebeurt onder leiding van een professionele regisseur, Erik van der Zee.”

 

“Het bijzondere aan de optredens is dat het koor samenwerkt met een liveband.”

 

” … en we hebben een waanzinnig mooi finalenummer.”

 

Ben je benieuwd naar onze veelzijdigheid en kwaliteit, naar het programma en dat waanzinnig mooie finalenummer? Kom dan op 7 of 8 maart naar Zevenaar.

Voor de première op zaterdag 7 maart zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar, voor de zondagmiddagvoorstelling wat meer. Wil je verzekerd zijn van een plaats, wacht dan niet te lang met reserveren. Lukt het niet om kaarten via Het Musiater te reserveren, laat ons dat dan via popkoorakkoord@hotmail.com weten.  

You must be logged in to post a comment.

Top