niet gewonnen, wel intens genoten

Op zondag 28 december zongen we tijdens de Arnhem Top2000 Popkoren Contest in Luxor Live de volgende drie nummers.

 

15944294287_fa17621883_o

Make you feel my love (van Adèle) – uitgevoerd door onze sopranen & alten.

 

 

15943969729_1f1a1df69c_o

She ‘s always a woman to me (van Billy Joel) – uitgevoerd door onze bassen, baritons & tenoren.

 

 

16130054515_729f7491b6_o

Euphoria ( van Loreen) – uitgevoerd door soliste Inge en het voltallige koor.

 

Daarna vertrokken we naar Rozet waar we op de trappen helemaal boven in het gebouw dezelfde drie nummers nogmaals ten gehore brachten. Aan het eind van de middag had dirigente Belinda Kamps nog een mooie verrassing voor het publiek in Rozet. Samen met haar andere koor, Different Voices uit Gendringen, zongen wij het nummer Wonderwoman van Leaf. Nog nooit stonden we samen met Different Voices ‘op de planken’ (of zoals in dit geval: op de trappen), nog nooit hadden beide koren dit nummer samen gerepeteerd, maar wat klonk het prachtig en wat was het fijn om te doen! Een mooiere muzikale afsluiting van 2014 hadden we niet kunnen bedenken.

Rond vijven waren we weer in Luxor Live voor de prijsuitreiking. De jury maakte bekend dat de bokaal dit jaar naar Musical Voices uit Neerkant gaat. Ook dit jaar hebben we de Popkoren Contest dus niet gewonnen, maar dat is niet zo belangrijk. Veel belangrijker is dat we allemaal kunnen terugkijken op een fantastische middag vol Top2000-muziek.

You must be logged in to post a comment.

Top