sfeerlichtjes en een theatershow

Wat deze door Inge Schenk gemaakte sfeerlichtjes en onze theatershow met elkaar te maken hebben? Veel. Heel veel! 

sfeerlichtjes akkoord

 

Sopraan Inge zingt niet alleen de sterren van de hemel bij Popkoor Akkoord, ze is ook erg creatief en bedacht iets moois om de kas van onze nieuwe theatershow te spekken. Wij brachten lege pindakaas-, conserven-, honing- en sauspotten mee naar de repetities en zij toverde die thuis om tot deze prachtige, stuk voor stuk unieke sfeerlichtjes. Je kunt een of meer van deze lichtjes kopen bij Groencentrum Van Reine in Velp. Doe je dat, dan haal jij sfeer in huis én steun je ‘De cirkel van Akkoord’, want de gehele opbrengst van Inges sfeerlichtjes gaat rechtstreeks naar de kas van onze theatershow.

 

 

logo-2035185819

is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en vind je aan de Anna Geertruida Hofkeslaan 3 in Velp.

You must be logged in to post a comment.

Top