nieuwe show, nieuwe site

Bij een nieuwe show hoort ook een frisse, moderne site, vonden wij. Er werd een heuse ‘websitecommissie’ in het leven geroepen die nadacht over hoe die eruit moest gaan zien.

Nadat Henk van Allroundmedia de basis voor onze nieuwe website had opgeleverd, begon het echte werk voor die commissie pas. Er moesten filmpjes en foto’s geüpload worden, het weblog (voortaan onderdeel van onze nieuwe site) moest heringericht worden en links en rechts moest er ook tekstueel het nodige opgefrist worden. En toen waren we er nog niet, want ook het gedeelte van de site dat uitsluitend toegankelijk is voor leden en leiding moest opnieuw ingericht worden. Terwijl wij daarmee bezig waren, stonden we te popelen van verlangen: de website werd mooier en mooier en we wilden zo graag kunnen vertellen dat hij online stond.

15596577830_c4c35ea9cc_o

Vandaag … kunnen we dat eindelijk! En we hopen dat jij net zo enthousiast bent over ons nieuwe, frisse en kleurrijke ‘jasje’ als wij. 

Vanaf 1 december vind je op deze website dus álles wat te maken heeft met Popkoor Akkoord: informatie over het koor, de band, de dirigent, de bandleider, de repetities, de theatershow, andere optredens en de regisseur, contactinformatie, een heleboel video’s en foto’s en … ons weblog. Wil je op de hoogte blijven, dan doe je dat voortaan dus met ‘een druk op de knop’!

You must be logged in to post a comment.

Top